exclusive orchidee wellness logo officieel zwart

Overnachting met luxe ontbijt

Overnachting met luxe ontbijt - badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375 ml en kleine versnaperingen inbegrepen.

* Prijs op basis van 2 personen: 395 euro
* Aankomst 21:00
* Vertrek 10:00

Enkel op aanvraag
Orchidee exclusive wellness overnachting Dilsen

Een betere overnachting vind je niet

Slaap als doornroosje in onze rustgevende master bedroom

Onze luxueuze master bedroom is dé plek voor een romantische avond met uw partner, een ontspannend verblijf onder vriendinnen, en is net zo geschikt als u wat me-time wenst en op zoek bent naar innerlijke rust. ‘s Ochtends begint u weer helemaal opgeladen aan de dag.

Heerlijk ontbijt

Luxueus en overheerlijk ontbijt

Nadat u helemaal zen en uitgerust bent, is het tijd om te genieten van een luxueus ontbijt. We hechten veel belang aan een hemels en verzorgd ontbijt die uit zeer veel ambachtelijke producten bestaat. U geniet van vers fruit en versgeperst fruitsap, een hardgekookt eitje, yoghurt met granola en een heerlijk gebakje. Verder voorzien we een uitgebreid assortiment van broodjes, beleg en smeerpasta’s.

verdwijn van de wereld

Baad in luxe, geniet van complete rust

Bij Orchidee Exclusive staan luxe, sereniteit en privacy centraal. U kan ongestoord herbronnen en weer tot rust komen. Alle faciliteiten zijn ten alle tijde tot in de puntjes verzorgd en wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd.

Prive slaapkamer

Kiest u voor een overnachting met ontbijt? Dan geniet u van een heerlijke nachtrust in onze magnifieke master bedroom. U heeft gedurende uw verblijf toegang tot alle faciliteiten, ook 's nachts dus!

Prive sauna

Tijdens uw bezoek aan onze wellness kan u gebruik maken van onze sauna waar u mag rekenen op maximale privacy. Alle faciliteiten zijn overigens privé en worden tijdens uw bezoek enkel voor u ter beschikking gesteld.

12 uur lang genieten

Bij een overnachting kan u 12 uren lang relaxen. Wilt u 's avonds nog in het zwembad springen of ontspannen in het bubbelbad? Dat kan perfect! Uw overnachting zal ongetwijfeld onvergetelijk zijn.

Ontbijt

 Na uw dromerige overnachting geniet u van een verrukkelijk ontbijt. We voorzien steeds verse, kwalitatieve producten en een bieden een ruim assortiment aan broodjes, beleg en smeerpasta's aan.

Droomland

Niets belangrijker dan me-time in te plannen en even lekker weg te dromen. Orchidee Exclusive is de plek bij uitstek om te ontsnappen aan de realiteit en uw batterijen weer op te laden.

Rust en prive

U bent verzekerd van 100% privacy en rust. U geniet ongehinderd van onze wellness en de relaxte inrichting zorgt voor een ongedwongen sfeer. U zal herboren weer naar huis keren!

Andere arrangementen

Arrangement Met Luxe Ontbijt


3 uur gebruik saunafaciliteiten – luxe ontbijt – badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375 ml en kleine versnaperingen inbegrepen
Prijs op basis van 2 personen: 260 euro
Extra persoon: 75euro
Extra uur: 50 euro
Sauna-arrangement


3 uur gebruik saunafaciliteiten – badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375ml en kleine versnaperingen inbegrepen
Prijs op basis van 2 personen: 210 euro
Extra persoon: 50 euro
Extra uur: 50 euro
Orchidee exclusive wellness overnachtingDilsen

Gelukkige ervaringen

5/5