exclusive orchidee wellness logo officieel zwart

Arrangement met tapas

3 uur gebruik saunafaciliteiten – tapas – badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375 ml en kleine versnaperingen inbegrepen.

* Prijs op basis van 2 personen: 275 euro
* Extra persoon: 75 euro
* Extra uur: 50 euro
Orchidee exclusive wellness zembad Dilsen

Exclusive Wellness Orchidee

Geniet van onze tapas in alle rust

Het leven is een feest maar wat is een feest zonder eten, drinken en gezelligheid? Alleen goed eten en drinken is niet voldoende. Dit moet wel gebeuren in een ambiance die je prettig vindt. In een prettige sfeer tafelen, een omgeving die gezelligheid en warmte ademt. Tapas eten doe je dan ook met een zuidelijke kijk op het leven. Even ontspannen met een hapje en een drankje. De tijd nemen voor elkaar en de mooie dingen van het leven. En dat in de warme relaxerende sfeer van onze wellness.

Toegang tot al onze faciliteiten

Relax en ontsnap van de wereld

Wilt u helemaal ontstressen en uw batterijen weer opladen? Met het sauna arrangement heeft u 3 uur de tijd (of indien gewenst meer) om heerlijk te relaxen. U hebt toegang tot alle faciliteiten, inclusief het zwembad. Bij Wellness Orchidee in Dilsen-Stokkem geniet u steeds van een luxueuze en exclusieve setting met een ongedwongen en ontspannen sfeer. Bovendien geniet u van maximale privacy. Zo kan u in alle rust herbronnen om vervolgens helemaal relaxed terug naar huis te keren.

Andere arrangementen

Arrangement Met Luxe Ontbijt


3 uur gebruik saunafaciliteiten – luxe ontbijt – badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375 ml en kleine versnaperingen inbegrepen
Prijs op basis van 2 personen: 260 euro
Extra persoon: 75euro
Extra uur: 50 euro
Sauna-arrangement


3 uur gebruik saunafaciliteiten – badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375ml en kleine versnaperingen inbegrepen
Prijs op basis van 2 personen: 210 euro
Extra persoon: 50 euro
Extra uur: 50 euro

Gelukkige ervaringen

5/5