Arrangement Met Finger Food

3 uur gebruik saunafaciliteiten – finger food – badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375 ml en kleine versnaperingen inbegrepen.

* Prijs op basis van 2 personen: 250 euro
* Extra persoon: 70 euro
* Extra uur: 50 euro
Geniet doorheen de nacht

Slaap als doornroosje in onze rustgevende master bedroom

Koppelt u een overnachting aan uw bezoek? Dan bent u gegarandeerd van een heerlijke nachtrust. Onze luxueuze master bedroom is dé plek voor een romantische avond met uw partner, een ontspannend verblijf onder vriendinnen, en is net zo geschikt als u wat me-time wenst en op zoek bent naar innerlijke rust. ‘s Ochtends begint u weer helemaal opgeladen aan de dag.

Heerlijk ontbijt

Luxueus en overheerlijk ontbijt

Nadat u helemaal zen en uitgerust bent, is het tijd om te genieten van een luxueus ontbijt. We hechten veel belang aan een hemels en verzorgd ontbijt die uit zeer veel ambachtelijke producten bestaat. U geniet van vers fruit en versgeperst fruitsap, een hardgekookt eitje, yoghurt met granola en een heerlijk gebakje. Verder voorzien we een uitgebreid assortiment van broodjes, beleg en smeerpasta’s.

Andere arrangementen

Overnachting met luxe ontbijt


badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375 ml en kleine versnaperingen inbegrepen
Prijs op basis van 2 personen: 395 euro
Aankomst: 21:00
Vertrek: 10:00
Arrangement Met Luxe Ontbijt


3 uur gebruik saunafaciliteiten – luxe ontbijt – badlinnen, slippers, flesje Prosecco 375 ml en kleine versnaperingen inbegrepen
Prijs op basis van 2 personen: 260 euro
Extra persoon: 75euro
Extra uur: 50 euro

Gelukkige ervaringen

5/5